Om oss

GHP Specialisttandläkarna består idag av tre specialisttandvårdsmottagningar samt ett tandtekniskt laboratorium. Vi finns i dag i centrala Stockholm på Sophiahemmet, i Nacka (sickla) i nybyggda vårdhuset Curanten samt Norrköping på Vrinnevi sjukhus. Tillsammans är vi ca 90 medarbetare på GHP Specialisttandläkarna inklusive 13 tandtekniker. Med flera specialistkliniker finns ett stort utbud av specialistkompetens inom olika delar av specialisttandvården vilket säkerställer att du som patient alltid får rätt behandling för just dig. Vår övertygelse är att en hög grad av specialisering och ett väl fungerande nätverk mellan specialister leder till en högre kvalitet i de utförda behandlingarna. GHP Specialisttandläkarna ingår i sjukvårdskoncernen GHP Specialty Care AB.

Genom samarbete och spetskompetens strävar vi efter att på bästa sätt hitta den optimala lösningen till varje enskild patient. Vi arbetar alltid efter att ta ansvar för hela vårdkedjan. Behandlingarna görs vid ett och samma ställe, från undersökning till efterkontroller. Som patient slipper du skickas från plats till plats. Du får ditt eget behandlingslag. Vi arbetar med kvalitetsmått som patientnöjdhetsenkäter och kvalitetskontroll genom egna implantatregister. Vi vill att du som patient alltid ska känna dig trygg och hörd.

Vi erbjuder specialisttandvård med rehabilitering inom oral protetik (behandling med fasta tandersättningar, tandproteser, Implantat), käkkirurgi, bettfysiologi (smärta & käkled), endodonti (rotbehandlingar),parodontologi (tandlossningssjukdomar) och röntgenutredningar etc. Alla behandlingar kan utföras under narkos om patienten så önskar. Vi utbildar också framtida specialister i oral protetik i samarbete med Institutionen för Odontologi vid Karolinska Institutet.

Du är varmt välkommen att själv kontakta oss eller tala med din ordinarie tandläkare för att bli remitterad till oss.

Läs mer om respektive klinik och våra medarbetare

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.