Jobba hos oss

Bli en del av Capio Specialisttandläkarna – Där vi tillsammans skapar framtidens tandvård! Vår gemenskap drivs av starka värderingar och principer, som fungerar som vår vägledning för att uppnå våra ambitiösa mål. Vi strävar efter att erbjuda våra patienter den bästa möjliga vård i rätt tid, och vi är stolta över att vara ledande inom tandvårdens alla specialiteter.

Sök jobb

Sök jobb direkt eller registrera dig för att få spännande framtida arbetsmöjligheter i din mejl.

Som en del av vårt team spelar du en central roll i att forma vår framtid. Hos oss erbjuds du inte bara möjligheten att växa professionellt; du uppmuntras även att bidra till vår kollektiva framgång. Vi värderar en helhetssyn, mod och nyfikenhet – egenskaper som är fundamentala för vår organisation. Anslut dig till oss och gör skillnad för våra patienter och samarbetspartners. Tillsammans tar vi tandvården till nya höjder!

Sök jobb

Sök jobb direkt eller registrera dig för att få spännande framtida arbetsmöjligheter i din mejl.

Vi hjälps åt i team och tar vara på varandras kompetenser. Genom att fokusera på var och ens specialistområde kan vi ge patienten den bästa möjliga vården. Det är framgångsreceptet. Daniel Benchimol, Klinikchef Nacka